Lange Campen

Pijnacker

Op aanvraag

Bekijk alle informatie over dit object

u wordt doorverwezen naar de site van de makelaar

Informatie
Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart

Omschrijving

Omschrijving
Oppervlakte: circa 12.24.93 ha incl. woonperceel
Grondsoort/profiel: kleigrond met veen onderlaag (bron: bodemkaart Nederland)
Ontsluiting: zeer goede ontsluiting via een directe aansluiting op de nieuw aangelegde Oostelijke Randweg naar N470 en omliggende snelwegen A12 en A13
Drainage/ontwatering: aanwezig, maar beschadigd en/of buiten gebruik
Verkaveling/vorm: het betreft een overwegend rechthoekige kavel, doch met enkele in-/verspringingen. De kavel is circa 255 m breed, inspringend/verlopend naar circa 210 m
Belendingen: overwegend glastuinbouw, bedrijventterrein aan de noordzijde
Bijzondere kenmerken: de kavel is geschikt voor de realisatie van max. circa 89.000 m2 glasopstanden, exclusief bedrijfsruimten, erf en woonperceel. Zie bijgaande inrichtingsschetsen, waar overigens geen rechten aan kunnen worden ontleend. De inrichting is verder naar eigen inzicht van de koper in te vullen, conform de geldende regelgeving.

Ligging
Gelegen aan de Lange Campen 13 te Pijnacker, in het tuinbouwgebied van de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Woonhuis
Vrijstaande bedrijfswoning op 0.15.00 ha onder- en omliggende grond, bouwjaar 2002, inhoud circa
1.225 m3.
De woning is traditioneel gebouwd, in boerderijstijl met gedeeltelijk gemetselde spouwmuren, gedeeltelijk met hout afgewerkte muren, waarboven een zadeldak gedeeltelijk gedekt met pannen, gedeeltelijk gedekt met riet. Rondom voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Overigens voorzien van een alarminstallatie, vloerverwarming, boiler, houtkachel en luchtcirculatiesysteem (buiten gebruik).

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met centrale gang en vaste trap naar de verdieping, woonkamer/woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, bijkeuken, wasruimte, toilet, badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en toilet, 2e badkamer voorzien van inloopdouche en natuurstenen wasbak, 5 slaapkamers, kantoor en kelder (circa 4 x 6 m).

1ste verdieping:
Technische ruimte en bergruimte.

Rondom voorzien van ruim opgezette siertuin met sierbestrating en houten schuur

Zakelijke rechten / erfdienstbaarheden
De percelen zijn belast met zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van Stedin Netten Delfland N.V..

De percelen 5190, 5895, 5898 en 5909 zijn belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Dunea N.V. te Zoetermeer.

Perceel 5895 is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van de gemeente gemeente Pijnacker-Nootdorp te Pijnacker.

Perceel 5895 is belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van de gemeente Pijnacker-Nootdorp te Pijnacker.

Bodem
Verkoper beschikt over diverse bodemonderzoeken, waaruit blijkt dat het object geschikt is voor de thans vigerende bestemming (glastuinbouw c.a.). De rapportage hiervan is op aanvraag beschikbaar.

Omzetbelasting
Ter zake van de levering is door koper BTW verschuldigd, met uitzondering van de woning met onder- en omliggende grond, waarover overdrachtsbelasting is verschuldigd. De percelen tuinland zijn grotendeels door verkoper verkregen, belast met BTW en door en voor rekening van verkoper zijn verdere bouwrijpwerkzaamheden uitgevoerd of deels worden deze nog uitgevoerd (o.a. sloop van de thans nog aanwezige bedrijfsruimte).

Overdrachtbelasting
Koper kan mogelijk gebruik maken van vrijstelling overdrachtbelasting voor de aan te kopen grond. Voor zover verkoper of zijn rechtopvolger(s) een beroep heeft gedaan op voornoemde vrijstelling zijn de koper(s) en zijn rechtopvolger(s) verplicht om de termijn van 10 jaar te respecteren. Hiervoor zal zonodig een kwalitatieve verbintenis en een ketting boetebeding worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Oplevering
Oplevering in overleg. Oplevering is mogelijk op korte termijn.