Plattepeeldijk 19

Ospel

€ 695.000


Bekijk alle informatie over dit object

u wordt doorverwezen naar de site van de makelaar

Informatie Informatie
Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart

Omschrijving

ALGEMEEN

Het kerkdorp Ospel, welke behoort onder de gemeente Nederweert telt ruim 4000 inwoners. In de dorpskern kunt u terecht voor alle noodzakelijke levensbehoeftes. Het schitterende nationale park De Peel ligt op steenworp afstand. Vanuit de locatie bent u binnen 10 minuten op de autosnelweg A2.

Aan de rand van dit pittoreske dorpje bieden wij u in het agrarische buitengebied een top bedrijfslocatie aan welke momenteel in gebruik is als sierteeltkwekerij. Het object is multifunctioneel en uitermate geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. Deze schitterende locatie is werkelijk van alle gemakken voorzien. U zult verrast staan van de luxe afwerking en perfecte staat van onderhoud zowel binnen als buiten.

Alle noodzakelijke nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Het bedrijf is afzonderlijk aangesloten op gas, elektra, riolering en telefoon. Er is geen CAI aanwezig.DE LOCATIE

Bij aankomst treft u een geheel beklinkerd terrein aan. Het voorterrein is ruim, overzichtelijk en voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Om de verkeersstromen van klanten en leveranciers zo optimaal mogelijk te laten lopen is er is een duidelijke afscheiding gemaakt door middel van 2 grote poorten. Bij het realiseren van deze locatie heeft men rekening gehouden met het feit dat (indien wenselijk) er aan de achterzijde van het terrein de mogelijkheid is voor het creëren van een extra toegang. Deze zou dan bereikbaar zijn via de Meijelsedijk.

De gebouwen zijn ruim opgezet en luxe afgewerkt met een logisch indeling. Aan de linkerzijde van (het kantoorgedeelte) komt u binnen in een lichte ruime ontvangsthal. Deze is voorzien van onderhoudsvrije deurkozijnen, een mooie tegelvloer, wit gemetselde muren en systeemplafonds. Aan de voorzijde van het gebouw is een ruime kantoorruimte gerealiseerd. Deze ruimte is voorzien van diverse raampartijen waardoor u een zeer goed overzicht heeft op het gehele voorterrein.

De tweede kantoorruimte welke ook gebruikt kan worden als spreekkamer is eveneens voorzien van vele raampartijen. Deze bieden u de mogelijkheid om overzicht te houden op de aan- en afvoer naar, en van de 2e bedrijfshal en laaddock. Beide kantoorruimtes zijn voorzien van een betegelde vloer, witte muren en systeemplafonds.

Via de centrale hal kunt u naar de kantineruimte. Deze is voorzien van een modern ruim keukenblok “houtlook” uitvoering, tegelvloer en strakke witte muren. U heeft van hieruit tevens zicht op de 2e bedrijfshal en laaddock.

De 1e bedrijfshal is bereikbaar vanuit de hal bij de kantoren / kantine. Deze bedrijfshal is modern uitgevoerd, van voldoende hoogte en voorzien van brede ingangen waardoor deze hal voor vele doeleinden geschikt is.

Vanuit bedrijfshal 1 heeft u toegang tot het toilet entree. Deze is voorzien van een modern wandmeubel met 2 ingebouwde waterfonteinen. Via deze ruimte heeft u toegang tot een dames en herentoilet. Beide ruimtes zijn strak betegeld, uitgerust met wandcloset en voorzien van centrale verwarming. Het geheel ziet er zéér schoon en verzorgd uit.

Achter in de 1e bedrijfshal zijn nog een ontvangst-, vergader en kantineruimte gecreëerd. De kantineruimte mag eigenlijk de naam kantine niet voeren, daar deze er werkelijk schitterend uitziet. De ruimte is uitgevoerd in natuurtinten waardoor het geheel een knusse en gezellige uitstraling heeft. Het is goed toeven aan de bar waardoor werkelijk iedere bijeenkomst een feestelijk tintje krijgt.

Bedrijfshal 2 (rechterzijde) is later bijgebouwd. Het betreft een grote open ruimte met aan de voorzijde 2 sectionaaldeuren. Een van de sectionaal deuren is aan de buitenzijde voorzien van een laaddock met dock-leveller, waardoor deze bedrijfshal gemakkelijk bevoorraad kan worden. De ruimte ziet er als nieuw uit en voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Achter de bedrijfshallen is een groot open veld welke de bestemming agrarisch heeft.

De gehele bedrijfslocatie is perfect onderhouden. Door de goede keus van materialen, en oog voor details biedt het geheel een zeer zakelijk karakter.

BESTEMMINGSPLAN

In het kader van het vigerende bestemmingsplan buitengebied (2e herziening) is de locatie opgenomen als agrarisch met een agrarisch bouwvlak. De woning betreft een agrarische bedrijfswoning. Functieaanduiding: Intensieve kwekerij.

Er zijn gesprekken geweest met de gemeente Nederweert. Hierin is aangegeven dat er mogelijkheden zijn ten aanzien van alternatieve aanwendingen. Te denken valt aan recreatieve activiteiten, huisgebonden beroepen, horeca, minicamping etc.LIGGING EN KADASTRALE SITUATIE

Boomkwekerij, bestaande uit loodsen, vaste installaties, erfverhardingen, ondergrond, erf en cultuurgrond, staande en gelegen aan de Plattepeeldijk 19 te Ospel.Kadastraal bekend;

- gemeente Nederweert, sectie O nr. 977 groot 1.99.55 ha


OMSCHRIJVING

ALGEMEEN

Gasaansluiting G (65/max. 100 m³ per uur).
Elektra 3 x 135 Ampère.
Ten aanzien van de omgevingsvergunning valt het bedrijf onder de melding besluit glastuinbouw.

Bedrijfsopstallen (inclusief vaste installaties

Bouwjaar: kantoorgedeelte en bedrijfshal I in 1997

Uitbreiding: bedrijfshal II met laaddock in 2009

Vloeroppervlakte: ca. 1120 m²

Wanden: 4 meter hoogte metselwerk met opbouwmuur isolatie.
Vloer: beton, geïsoleerd, gevlinderd en voorzien van vloerverwarming

Dak: geïsoleerde sandwichpanelen

Spanten: staal, gegalvaniseerd
Toegang: middels loopdeuren en drie geïsoleerde elektrisch bedienbare overheaddeuren


Kantoorgedeelte met bedrijfshal 1 :

1 - entree
2 - meterkast,
3 - kantoorruimte aan voorzijde (±4,2m bij ±4,5m)
4 - kantoorruimte / spreekkamer (±2,4m bij ±4,2m)
5 - kantine met lang keukenblok (±3,5m bij ±7m)
6 - dames en herentoilet.
7 - bedrijfshal (±340m²), voorzien van een sectionaaldeur
8 - ontvangstruimte
9 - 2e kantine/ café
10 - vergaderruimte

bedrijfshal wordt verwarmd d.m.v. Heather


Bedrijfshal 2 :
bedrijfshal (±525m²), voorzien van 2 sectionaaldeuren
waarvan 1 met laaddock met dock-leveller
bedrijfshal wordt verwarmd d.m.v. Heather

Erfverhardingen/parkeergelegenheid

Uitgevoerd middels betonklinkers. Het terrein is geheel omheind middels een deugdelijk hekwerk en middels elektrische toegangspoorten.

Opp. 2.750m².

Perceelsoppervlakte

Totaal groot 1.99.55 ha


BTW:

De vraagprijs is exclusief eventueel verschuldigde BTW.
Bij de overdracht is artikel 37d van de Wet op de omzetbelasting van toepassing.


Aangrenzende woning (optioneel)

Optioneel is er een mogelijkheid om de naast gelegen woning bij te kopen met een perceel oppervlakte van 0.26.15 ha (sectie O 978). Het betreft een perfecte woning welke een hoge afwerkingsgraad heeft.

Optioneel is de locatie ook met meer grond te koop.

Inventaris

Optioneel is er een mogelijkheid tot aankoop/overname van de navolgende inventaris:

- Tractor met bijhorende machines t.b.v. boomkwekerij
- Diverse (hand)gereedschappen