hoek Petuniaweg / Hyacintenweg

Bleiswijk

Op aanvraag

Bekijk alle informatie over dit object

u wordt doorverwezen naar de site van de makelaar

Informatie
Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart

Omschrijving

In het "hart" van de glastuinbouw, de “Overbuurtse Polder” hoek Petuniaweg/Hyacintenweg te Bleiswijk, ligt nog een bouwkavel tuinland met de bestemming "Agrarisch-Glastuinbouw”.

De kavel komt nu beschikbaar voor verkoop en is 5.89.75 hectare groot.

De ontsluiting is uitstekend vanaf rijkswegen (A12, A20, A13) en provinciale wegen (N209, N471), openbaar vervoer in de nabijheid (nieuw NS-station (Lansingerland/Zoetermeer bij A12, op een paar kilometer afstand) en planvorming voor een railterminal), het centrum van Bleiswijk op korte afstand en grote steden rondom.

En niet te vergeten: de Rotterdamse haven en vliegveld “Rotterdam The Hague Airport” liggen bijna in de achtertuin!In deze “Greenport” bevinden zich moderne glastuinbouwbedrijven voor productie, handel, uitgangsmaterialen en verwerking, alsmede aanverwante bedrijven. Deze bedrijven beschikken over diverse aansluitingen op duurzame energie (onder andere aardwarmte, restwarmte “Eneco” en OCAP-CO2), maar op de aangeboden kavel bent u vrij om uw energievoorziening te verzorgen.


Gemeente Lansingerland stimuleert nieuwe ontwikkelingen / innovaties in “Food & Agri” en is graag bereid daaraan mee te werken. Het is allemaal mogelijk op één van de laatste onbebouwde kavels in Bleiswijk!

Bekijk hier de video: https://youtu.be/Dp1ucnr_AS4