aan/nabij Hoge Geest en Baakwoning 1

Naaldwijk

Op aanvraag

Bekijk alle informatie over dit object

u wordt doorverwezen naar de site van de makelaar

Informatie
Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart

Omschrijving

Omschrijving
Oppervlakte: circa 4.38.72 ha tuinland excl. woonperceel, alsmede 0.08.25 ha onverdeeld aandeel in een perceel water
Grondsoort/profiel: zavel (bron: bodemkaart Nederland)
Ontsluiting: goede ontsluiting, direct op de Baakwoning en extra ontsluiting op de Hoge Geest
Drainage/ontwatering: drainage verouderd of niet aanwezig
Verkaveling/vorm: L-vormig, overwegend rechthoekig met smalle zijstrook
Belendingen: overwegend glastuinbouw
Bijzondere kenmerken: de kavel is geschikt voor de realisatie van circa 26.880 m2 glasopstanden, exclusief kantoor, erf en woonperceel. Zie bijgaande inrichtingsschets, waar overigens geen rechten aan kunnen worden ontleend. De inrichting is verder naar eigen inzicht van de koper in te vullen, conform de geldende regelgeving.

Ligging
Gelegen aan/nabij Hoge Geest en Baakwoning 1 te Naaldwijk.

Woning
Vrijstaande woning met garage gelegen aan de Baakwoning 1 te Naaldwijk, gebouwd in 1969 met een woonoppervlakte van circa 119 m2 (inhoud circa 450 m3). De woning is traditioneel gebouwd en voorzien van vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. De kozijnen zijn van hout voorzien van isolerende beglazing. Tevens is de woning voorzien van 12 zonnepanelen aan de achterzijde.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning, hal, meterkast met omvormer voor de zonnepanelen, groepenkast, gasmeter. Open trap naar de verdieping, loopdeur naar de slaapkamer, toiletruimte met vrijhangend toilet, toegang tot de woonkamer. Woonkamer met houtkachel, houten schuifpui en convectorput aan de achterzijde naar hardhouten vlonder. De woonkamer heeft een eiken houten vloer, stucplafond met spots-verlichting aan de achterzijde, half open keuken in U-opstelling voorzien van stenen werkblad, vaatwasser, 5-pits gasgascomfort, afzuigkap, koelkast, combi-oven, anderhalve spoelbak met mengkraan en diverse laden en kasten. Bijkeuken met plavuizenvloer, loopdeur naar achtertuin, vaste kastenwand met louvre-deuren, opstelplaats voor wasmachine en droger. Badkamer met tegelvloer voorzien van elektrische vloerverwarming, wastafelmeubel met mengkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, ligbad met thermostaatkraan, neutraal tegelwerk, deur naar slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van diverse vaste kasten (voorheen twee kamers).

Eerste verdieping:
Overloop, berging met opstelplaats voor cv-combiketel, type Vaillant, bouwjaar circa 2010, twee slaapkamers met bergruimte achter schotten en daglicht via de zijgevel. Eén slaapkamer heeft ook een kantelraam. Apart een bergruimte.

De woning wordt verwarmd door middel van een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie met een Vaillant ketel welke tevens de warmwatervoorziening regelt.

Voortuin, oprit voor garage met plaats voor twee auto’s. fraai aangelegde achtertuin met gazon, groenborders en houten vlonder op niveau van de woning.

Houten berging met loopdeur en dubbel raam met roedeverdeling. De berging is voorzien van elektra.

Vrijstaande garage met gemetselde gevel, hand te bedienen overheaddeur, betonnen vloer, houten kozijn met loopdeur en daglicht via raam met enkel glas. De garage is voorzien van stortbak met water, verwarming en elektra. De garage heeft een zadeldak met dakpannen gedekt en deels een verdiepingsvloer.

Zakelijke rechten / erfdienstbaarheden
De percelen 4876 en 5352 zijn gedeeltelijk belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder B, van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van de gemeente gemeente ’s-Gravenhage. Voor wat betreft in het verleden gevestigde erfdienstbaarheden wordt verwezen naar de aankomsttitels op te vragen bij de verkopend makelaar. Er zijn o.a. erfdienstbaarheden gevestigd ten laste van de percelen 5341 en 5966 met daarop de woningen Baakwoning 1a en Hoge Geest 65 en ten behoeve van onderhavige percelen om te dulden dat op de hierbij aangeboden percelen een glastuinbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord mag worden uitgeoefend. Voor de woning Hoge Geest 65 geldt een recht van overpad om via het toegangspad over perceel 5982 te komen en te gaan van en naar de openbare weg (Hoge Geest).

Bodem
Verkoper beschikt over diverse bodemonderzoeken, waaruit blijkt dat het object geschikt is voor de thans vigerende bestemming (glastuinbouw c.a.). De rapportage hiervan is op aanvraag beschikbaar.

Overdrachtbelasting
Koper kan mogelijk gebruik maken van vrijstelling overdrachtbelasting voor de aan te kopen grond. Voor zover verkoper of zijn rechtopvolger(s) een beroep heeft gedaan op voornoemde vrijstelling zijn de koper(s) en zijn rechtopvolger(s) verplicht om de termijn van 10 jaar te respecteren. Hiervoor zal een kwalitatieve verbintenis en een ketting boetebeding worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Bijzonderheden
Voor de tot het verkochte behorende woning Baakwoning 1 c.a.. zal een zogenaamde ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Oplevering
Oplevering in overleg. Oplevering is mogelijk op korte termijn.